Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Τώρα θα γίνει της …Ντόρας



Η κυοφορούμενη και αναμενόμενη ρήξη επήλθε. Ο Α. Σαμαράς, τελικά διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα την Ντόρα Μπακογιάνη
Ευκαιρία έψαχνε ο πρόεδρος της ΝΔ και την πρόσφερε η μεγάλη εσωκομματική του αντίπαλος. Διαφοροποιήθηκε από την επίσημη κομματική γραμμή και ταυτιζόμενη με την κυβέρνηση ψήφισε υπέρ του μνημόνιου της τρόικας.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε διαγράψει τους «αντάρτες» βουλευτές του Γιάννη Δημαρά, Σοφία Σακοράφα και Βασίλη Οικονόμου, επειδή ψήφισαν «παρών».
Επίδειξη πυγμής από τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, σε αυτή την κρίσιμη για το απαξιωμένο πολιτικό σύστημα συγκυρία.
Ενας κύκλος κλείνει για τη ΝΔ και ένας νέος ανοίγει για τη Ντόρα και όχι μόνο, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά. Ηταν ηλίου φαεινότερον ότι, η Ντόρα, δεν μπορούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα της ήττας. Μάλιστα έδειχνε.....
αποφασισμένη και απλώς αναζητούσε την ευκαιρία για μια ηρωϊκή έξοδο ή ακόμα μια ηρωϊκότερη διαγραφή.
Στο παρασκήνιο, ήδη, οργιάζουν τα σενάρια για διάσπαση της ΝΔ, που αποτελεί προυπόθεση, ώστε να ανάψει το πράσινο φως της «νέας μεταπολίτευσης», που απεργάζονται εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Υπενθυμίζουμε την επιχειρούμενη «νεκρανάσταση» του Σημιτισμού και τις μπερλουσκονικού τύπου εμφανίσεις του Α. Βγενόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ