Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Σωκράτης Ζαραβίνας: υπάρχει και άλλη επιλογή, στήριξε Μ-Λ ΚΚΕ

Σωκράτης Ζαραβίνας: υπάρχει και άλλη επιλογή, στήριξε Μ-Λ ΚΚΕ
Mε υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τον γνωστό για τους διαχρονικούς κοινωνικούς του αγώνες Μιχάλη Ζαραβίνα συμμετέχει στις εθνικές εκλογές το Μ-Λ ΚΚΕ. Αναφέρει σε μήνυμα του:

Αγρινιώτισσες /τες. Ξεχασμένοι από χρόνια Αιτωλοακαρνάνες
Μια ακόμη φορά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα Στημένο Πολιτικό Παιχνίδι.
Ο σκοπός τους ολοφάνερος! Να Αρπάξουν και να Στείλουν στα αφεντικά τους, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ό,τι βγάζουμε με τον ιδρώτα τους οι Έλληνες και ο τόπος μας. ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ δεν διαφέρουν σε τίποτα. Αφού οι σκυλοκαβγάδες τους αηδίασαν τον κόσμο, τώρα παριστάνουν τις «Παναγίες».
Απάτη και Τρόμος με τις θεωρίες «Επιλογής του Μικρότερου Κακού», της «Δήθεν Χαμένης Ψήφου», της «Απαραίτητης Αυτοδυναμίας», της «Ακυβερνησίας». Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Τις καρέκλες… παραμάσχαλα και τις τσέπες γεμάτες.
Αγαπητοί φίλοι, μόνο η πραγματική Αριστερά μπορεί να αποκρούσει την Αντιλαϊκή Πολιτική και την Επιστροφή στον Κοινωνικό και Εργασιακό Μεσαίωνα. Θεωρώ καθήκον μου, Βαθιά Πολιτική Υποχρέωση και Ευθύνη να Αγωνιστώ, Μαζί με Όλους μας και αυτή τη δύσκολή στιγμή για την Πατρίδα μας. Αυτό έκανα μια ζωή. Αυτό επιλέγω και τώρα, μπροστά στο Κοινωνικά Αναγκαίο.
Το Οφείλουμε στους Εαυτούς μας, στους Συναγωνιστές και στους Συμπατριώτες μας. Μας το ζητάνε τα Παιδιά και τα Εγγόνια μας. Το Χρειάζεται η Νεολαία της Πατρίδας μας. Το Χρωστώ στους Μαθητές και στους Αθλητές που Μαζί. Δουλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Υπάρχει και Άλλη Επιλογή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ
Μην Υποτιμάς τη Δύναμή σου.
ΜΗΝ «ΚΑΙΣ» ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟ Υ
Μη Φοβάσαι το Φτηνό και το Σκοτάδι
…ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ
Ξαναζέστανε την Ελπίδα
Μακριά από τα Κόμματα του Φασισμού
και της Ακροδεξιάς, Μικρά και Μεγάλα
Έχεις ΦΩΝΗ. Έχεις ΔΥΝΑΜΗ
ΘΑΡΡΕΤΑ – ΔΥΝΑΤΑ
Στήριξε Μ-Λ ΚΚΕ
Ψήφισε ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΙΧ. ΖΑΡΑΒΙΝΑ 

Δείτε δημοσιεύματα στο τοπικό τύπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ