Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ 1944 ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε στα Καλύβια, από τον Δήμο Αγρινίου και Αντιστασιακές  Οργανώσεις, το  Επίσημο Μνημόσυνο  στη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών της Γερμανικής Κατοχής την 31η  Ιουλίου 1944,  στη...
Σιδηροδρομική γραμμή Αγρινίου-Κρυονερίου. 
Η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας  και  στο ιστορικό χρέος απέναντι στους αγώνες των προγόνων μας: «Οι σύγχρονοι Έλληνες  οφείλουμε να αποδεικνύουμε στην πράξη ότι εμπνεόμαστε σταθερά από τις ίδιες πανανθρώπινες αξίες που όπλισαν τους αγωνιστές της ανεξαρτησίας».

Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο θυσίας και κατάθεση στεφάνων από συγγενείς των εκτελεσθέντων, εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας και φορείς της περιοχής. Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ