Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα

Οι μέρες των Χριστουγέννων και το ελπιδοφόρο μήνυμα που κομίζουν, συμπίπτουν φέτος με την αρχή μιας νέας περιόδου για την πατρίδα μας. Μιας νέας περιόδου και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Αφήνουμε πίσω τις πολλές δυσκολίες, προσπερνάμε προβλήματα και υστερήσεις, χτίζουμε το αύριο, μεθοδικά, σταθερά, με πίστη στις δυνατότητες της περιοχής μας, με αμετακίνητη.... προσήλωση στους στόχους μας και με χειροπιαστά αποτελέσματα.
Η Δυτική Ελλάδα αλλάζει. Ανοίγει γοργά το βηματισμό της σε μια νέα πορεία αναγέννησης, αυτοπεποίθησης, κοινωνικής δικαιοσύνης και προόδου. Με γνώμονα τον άνθρωπο, με προτεραιότητα στις νέες και στους νέους, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη και στο δικαίωμα για δουλειά και ευημερία.
Αυτές τις μέρες, της γαλήνης, της θαλπωρής και της κατάνυξης, η δύναμη, η πίστη και η αισιοδοξία ας γίνουν οδηγοί μας για το μέλλον. Μπροστά μας ανοίγεται ένας δρόμος που οι θυσίες, οι προσπάθειες και οι κόποι μας δικαιώνονται, με άμεσα οφέλη στη ζωή και στην καθημερινότητα μας.
Με τις σκέψεις αυτές, θέλω να ευχηθώ σ’ όλες και σ’ όλους Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Αγάπη και ευόδωση κάθε προσωπικής και οικογενειακής προσδοκίας.

Χρόνια Πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ