Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΑ - Πελετίδης: Δώστε ρεύμα στις αδύναμες οικογένειες αλλιώς η ΔΕΗ θα παραλύσει

Κώστας Πελετίδης

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σήμερα το πρωί στο κτίριο της ΔΕΗ, με αίτημα: «Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα...
στις γιορτές, καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια».
Μιλώντας ο Δήμαρχος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους συμπολίτες μας, που η ΔΕΗ τους έχει αφήσει στο σκοτάδι, τόνισε: «Ενώ αυτοί φτιάχνουν πλεονάσματα για την ευτυχία των λίγων, εδώ, σήμερα, βλέπουμε το πλεόνασμα της απανθρωπιάς. Να έχουν αφήσει εν έτει 2018 χωρίς ρεύμα, εκατοντάδες λαϊκά σπίτια. Καλούμαστε σήμερα να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

Καλούμαστε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που εξαθλιώνει το λαό και αδιαφορεί για τις ανάγκες του.

Απαιτούμε να πάρει η κυβέρνηση τα μέτρα εκείνα που πρέπει, έτσι ώστε κανένα λαϊκό σπίτι να μην είναι χωρίς ρεύμα.

Η ΔΕΗ να πάψει να είναι το εκτελεστικό όργανο αυτής της πολιτικής. Από αυτό το βήμα καταγγέλλουμε όλους εκείνους τους προβοκάτορες, που επιχειρούν να διχάσουν το λαό και διασπείρουν φήμες ότι υπάρχουν λαϊκά σπίτια με κομμένο νερό. Δεν υπάρχει κανένα λαϊκό σπίτι σήμερα στην Πάτρα με κομμένο νερό».

Στη συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ο Δήμαρχος ήταν σαφής και κάθετος, λέγοντάς του το εξής: «Το κακό παράγινε. Συνεργεία της ΔΕΗ κόβουν σε καθημερινή βάση το ρεύμα από σπίτια λαϊκών οικογενειών. Αυτό είναι απανθρωπιά. Συνδέστε τώρα το ρεύμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τον αναπνευστήρα, παιδάκια δεν μπορούν να στολίσουν έστω κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Επικοινωνούμε και με την κυβέρνηση και ζητάμε λύση τώρα, διαφορετικά θα παρθούν άλλα μέτρα.

Αν θέλουν οι προϊστάμενοί σας, να παραλύσει η ΔΕΗ, θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ