Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΟΑΣ Αιτωλ/νίας αύριο στη Νίκαια Λάρισας - Κάλεσμα Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων - video

Συνεχίζει τη δράση της Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας ενάντια στα φλέγοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, αφού όπως αποφασίστηκε αύριο, Κυριακή, 9/12/2018 μέλη της Ομοσπονδίας μεταβαίνουν στην Νίκαια Λάρισας, εκεί όπου θα διεξαχθεί η σύσκεψη για τον...
πανελλαδικό συντονισμό της πάλης, που έχει συγκαλέσει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Θέμα της σύσκεψης είναι η οργάνωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των αγωνιστικών κινητοποιήσεων των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, στη βάση των αιτημάτων – διεκδικήσεων που αφορούν την επιβίωσή τους.
«Σε μια περίοδο που τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οξύνονται από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η αναθεώρηση της ΚΑΠ της ΕΕ θα κινείται σε ακόμη χειρότερη κατεύθυνση, με μείωση των ενισχύσεων, είναι απαραίτητο το οργανωμένο αγροτικό κίνημα να δώσει τη δική του αγωνιστική απάντηση»,τονίζει στο κάλεσμά της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων,υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι στη σύσκεψη της Κυριακής «θέση έχει ο κάθε συνάδελφος που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της παραγωγής του, που μοχθεί αλλά δεν πληρώνεται τον ιδρώτα του, που έχει τη διάθεση να κρατήσει ψηλά το κεφάλι και πιστεύει στη δύναμη του οργανωμένου κινήματος και των αγώνων του. Να συμβάλει με τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ