Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Κουβέλης Κουρουμπλής στην εκδήλωση για το τέλος των μνημονίων στο Αγρίνιο (φωτο)

Κατάμεστο το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Το τέλος των Μνημονίων: Αριστερά – Προοδευτική Διακυβέρνηση» με ομιλητές τον Αιτωλοακαρνάνα Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον αναπληρωτή..... Υπουργό Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής της ΕΚΙΕΑ Φώτη Κουβέλη και τον Καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλο.
Στην εκδήλωση, δίνει το «παρών» και η συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως η έξοδος από τα μνημόνια, η φορολογία και το Σκοπιανό, ασκώντας παράλληλα δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για ακροδεξιές επιλογές.
«Υπάρχει ανάγκη συγκρότησης προοδευτικού πόλου. Η πολιτική που θα ασκηθεί στη χώρα, θα πρέπει να έχει βαθιά προοδευτικό περιεχόμενο. Η χώρα μας και τυπικά στις 21 Αυγούστου βγαίνει από τα μνημόνια. Έπειτα, αρχίζει η προσπάθεια ανασυγκρότησης, η προσπάθεια να κλείσουν οι πληγές ειδικά των χαμηλών λαϊκών στρωμάτων. Τον Σεπτέμβριο μπορούν να παρθούν αντίρροπα μέτρα από τα αποθεματικά του ΕΦΚΑ για τις συντάξεις. Μέτρα φοροελάφρυνσης με αλλαγές στις φορολογικές κλίμακες. Σε ότι αφορά το Σκοπιανό, η συμφωνία με τη FYROM ήταν ότι καλύτερο υπήρξε. Στα δεξιά της, η Νέα Δημοκρατία παίρνει ακροδεξιές επιλογές» σημείωσε ο κ. Κουβέλης για να ακολουθήσουν οι ομιλίες του κ. Κουρουμπλή και του κ. Μυλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ