Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Πότε θα ψεκάσουν στο Αγρίνιο για κουνούπια και κατσαρίδες;

Λόγω του καλοκαιριού κατά το οποίο αναπτύσσονται πολλά έντομα όπως κουνούπια, κατσαρίδες κλπ, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Δήμο Αγρινίου αν προτίθεται να ψεκάσει στα φρεάτια στο Αγρίνιο και στα χωριά που υπάρχουν....
αγωγοί και λιμνάζοντα νερά, γιατί κυκλοφορούν  αμέτρητα από αυτά. Ειδικά τώρα που έχουμε ζέστες αρκετοί είναι οι καταστηματάρχες που φωνάζουν και κυνηγούν τις κατσαρίδες στο δρόμο με τις σκούπες - χωρίς υπερβολές – έχουμε «ιδίοις όμμασι».
Το φαινόμενο εκτός ότι είναι εντελώς αντιαισθητικό ιδιαίτερα μπροστά σε μαγαζιά εστίασης, όπως καφέ-ουζερί κ.λ.π. αλλά και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία η "κυκλοφορία" τέτοιων εντόμων στα καταστήματα και σπίτια μας, στα πεζοδρόμια και όπου είναι κοινόχρηστοι χώροι.
Επίσης πρόβλημα υπάρχει και με τους αρουραίους που «ξεμυτούν» από τους υπονόμους και είναι τόσο μεγάλη που και τα γατιά τους έχουν φοβηθεί.   
Ας επιληφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και η υπηρεσία δημόσιας υγιεινής κ.λ.π. για τον άμεσο ψεκασμό στη πόλη μας.

ΥΓ.: Θυμάμαι παλιότερα όταν τα πράγματα ήταν πιο συναισθηματικά, ποιο ανθρώπινα και τα μέσα λιγότερα πέρναγε ο υπάλληλος και ράντιζε στους υπονόμους και η καταβρεχτήρα έριχνε νερό στους δρόμους και «έσπαγε» ο κάματος του καλοκαιριού στο Αγρίνιο.το Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ