Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Παπανικολάου και Μερμίγκης αρνήθηκαν να τιμήσουν τη μνήμη του Μητσοτάκη

Το ψήφισμα μαζί με το ενός λεπτού σιγή, που ζήτησε εκτός ημερησίας διατάξεως ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να ψηφιστεί και να τηρηθεί αντίστοιχα από το σώμα, για τον θάνατο του πρώην.... πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, οδήγησαν στην αποχώρηση από την αίθουσα του επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, κ. Τίμου Παπανικολάου και του επικεφαλής του ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, κ. Στέλιου Μερμίγκη, κατά την τήρηση του ενός λεπτού σιγής, αφού πρώτα καταψήφισαν το ψήφισμα.
Μαζί τους αποχώρησαν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Μιχάλη Κατσιγιάννης, το μέλος της ΛΑΣ Πελοπίδας Αντωνάκος, καθώς και το μέλος του ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και μέλος της τοπικής Συνέλευσης του Αγρινίου «Δίκτυο Μεσοχώρας- Αχελώος SOS” Λευτέρης Τηλιγάδας, οι οποίοι παρευρίσκονταν στην αίθουσα, για θέματα της ημερήσιας διάταξης που τους αφορούσαν.
Δείτε τις τοποθετήσεις των δύο επικεφαλής που απεχώρησαν, στο βίντεο το οποίο ακολουθεί, καθώς και τον διάλογο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Σπύρο Αδάμη και τον κ. Παπανικολάου.
Το ψήφισμα για το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ