Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Δείτε τους νέους Δ/ντές Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας

Αναρτήθηκαν οι πίνακες που σχετίζονται με την μοριοδότηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτ/νιας. 
Στην Δευτεροβάθμια ο εκ νέου υποψήφιος και Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σπ. Παπαθανασίου έλαβε 35.56, ενώ περισσότερα μόρια (36.92) συγκέντρωσε ο Χρήστος. Καζαντζής (διευθυντής Γυμνασίου Ευηνοχωρίου) ο οποίος είναι ο νέος Δ/ντής εκαπίδευσης της Π.Ε. Αιτωλ/νίας για θητεία δυο χρόνων 
Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα περισσότερα μόρια...συγκέντρωσε ο Χρήστος Κολοβός (διευθυντής Δημ. Σχολείου Νεάπολης), όπου είχε λάβει και τους περισσότερους ψήφους από τους διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων του νομού και τοποθετείται Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.
Δείτε αναλυτικά την μοριοδότηση για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά η μοριοδότηση για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ΕΔΩ

Πατήστε παρακάτω στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευης, για να δείτε τους πίνακες (σ.σ. όλες οι Διευθύνσεις θα πρέπει στη διάρκεια της ημέρας να αναρτήσουν τους πίνακες):

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ