Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Αναστασίου: «Μας περιμένει δύσκολο ματς…στο Αγρίνιο»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην προσεχή αναμέτρηση στην έδρα του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας, επέστησε ο Γιάννης Αναστασίου. Μια νέα αρχή θέλουν να... κάνουν στον Παναθηναϊκό στην προσεχή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.
Οι «πράσινοι» το τελευταίο διάστημα δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση, όμως εκείνο που ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους παίκτες είναι να ξεχάσουν τι έγινε στον αγώνα με την Γκαμπάλα και να συγκεντρωθούν στον αγώνα με τα «καναρίνια».
Προτεραιότητα για τον 42χρονο προπονητή είναι η καλή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και να βελτιωθεί η παρουσία της στην επίθεση, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.
«Μην έχετε στο μυαλό σας την Καμπάλα. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα στο Αγρίνιο και πρέπει να το κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική συμπεριφορά από το παιχνίδι της Πέμπτης και να βελτιωθούμε επιθετικά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνουμε και θα νικήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός, σύμφωνα με τη Live Sport.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασίου αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον Μπούρμπο και τον Μαρινάκη για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Βέμερ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος αμυντικός θα αγωνιστεί τελικά αντί του Γερμανού.
Από εκεί και πέρα, δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκτεταμένο rotation από τον κ. Αναστασίου, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Μπεργκ και τον Νίνη. Κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Λαγό και τον Σάντσεθ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ατζαγκούν, με τους Νάνο, Ζέκα και Ταυλαρίδη να μένουν ως έχουν.
http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ