Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Συμφώνησαν σε συμπόρευση Λαφαζάνης – Αλαβάνος

Η εκλογική συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας με το Σχέδιο Β’ επισφραγίστηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του... Παναγιώτη Λαφαζάνη και του Αλέκου Αλαβάνου στην Βουλή.
Μετά την συνάντηση, ο Λαφαζάνης δήλωσε πως με τον Αλέκο Αλαβάνο, ξανασυναντήθηκαν και άνοιξαν ξανά μαζί δρόμους συνεργασίας ενάντια στα μνημόνια, τη λιτότητα και την εθνική υποτέλεια.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνεργαστεί θαυμάσια με τα κόμματα του μνημονίου, ψηφίζοντας το τρίτο και σκληρότερο μνημόνιο. “Μετεκλογικά θα οδηγηθούμε σε κυβερνητικά σχήματα, ανάλογου τύπου”, εκτίμησε.
Από την πλευρά του, ο Αλαβάνος δήλωσε πως “μπορούμε να αναζωγονήσουμε τη φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν από μερικά χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ και μπορούμε να αποδεσμεύσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλλουν το ευρώ και οι δανειστές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ