Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Παραιτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου - Μεσολογγίου Γ. Βλάχος - αρνείται ο Κυριακόπουλος

Αν και καταγγέλλεται ο κ. Βλάχος από το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου πως λίγο πριν παραιτηθεί υπέγραψε μετακίνηση εργαζομένου, ο πρώην πλέον διοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, επιβεβαίωσε την υποβολή της παραίτησης του, μετά και το γραπτό αίτημα που εστάλη από τον υπουργό Υγείας Π. Κουρουμπλή σε όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων της χώρας.

Παραιτήσεις υπεβλήθησαν και από άλλα μέλη της διοίκησης, στο πλαίσιο της υπουργικής αυτής «παραίνεσης» ενώ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το τι πρόκειται να πράξει ο υποδιοικητής κ. Κυριακόπουλος, που μέχρι πριν λίγες μέρες απέφευγε να δηλώσει...
ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Δεν αποκλείεται πάντως να αρνηθεί, όπως πράττουν και άλλοι διοικητές νοσοκομείων της χώρας, που στηρίζονται στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει με το υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί έκανε γνωστή πριν από λίγο στο agriniopress.gr ο Γ. Κυριακόπουλος. Φέρεται να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως «έχει έργο σε εξέλιξη να επιτελέσει» και που έχει σχεδιάσει να το ολοκληρώσει μέχρι το 2016, οπότε και λήγει η θητεία του.
ΥΓ. Για ποιό έργο μιλάει ο κύριος; Λίγο τσίπα δεν υπάρχει από ορισμένα γαλάζια παιδιά του κομματικού τους σωλήνα;  
Με πληροφορίες από agriniopress.gr 

1 σχόλιο :

  1. Μέσα σ’ ένα βρωμο-σύστημα! Όμως και στο Νοσοκομείο Αγρινίου λειτουργεί με αυτό το βρωμο - σύστημα.
    Δεν υπάρχει αξία- και αξιολόγηση υπαλλήλων και δεν τηρείτε η ευλάβεια σε τίποτα εκεί μέσα. Γιατί ευλάβεια: Έχει εκείνος που σέβεται τον εαυτό του, το σύστημα αξιών και τον Άνθρωπο και αρνείται να ζει με όρους καθωσπρεπισμού που θα του επέβαλαν να φέρεται με σεβασμό σε όλους, ακόμα και σ’ εκείνους που δεν εκτιμά.
    Όμως η αναξιοκρατία είναι αυτή που έχει καταδικάσει τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αποτυχημένη αν δεν ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα. Νομίζω όμως ότι και οι πολιτικοί και ο κόσμος δεν έχουν καταλάβει σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα».
    Ο νοών νοητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ