Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αύριο η παραμονή στην Α΄ κατηγορία - ΔΟΞΑ Καινουρίου και ΑΡΗΣ Αιτωλικού

Οριστικά ξεκαθαρίζει αύριο η 3η ομάδα που θα υποβιβαστεί από την φετινή Α΄ κατηγορία και θα ακολουθήσει τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και τον Αετό Σταμνάς στην Β΄ κατηγορία. Στο γήπεδο του Καινουρίου στις 5.μμ η τοπική Δόξα θα υποδεχτεί στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα των.... πλέει –άουτ τον Άρη Αιτωλικού
Οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν στην κατηγορία θέλουν απλά να μην χάσουν τον αγώνα, ενώ αντίθετα η κιτρινόμαυροι επιζητούν μονό τη νίκη ώστε να μην βιώσουν ένα δεύτερο συνεχόμενο υποβιβασμό. Είναι το 6ο φετινό ματς μεταξύ των δυο ομάδων μιας και προηγήθηκε έκτος από τα ματς της κανονικής διάρκειας και ο αγώνας οριστικής κατάταξης των δυο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι το ματς είχε αναβληθεί λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου όταν αρχικά είχε οριστεί στις 5/4 .

Διαιτητής του αγώνα παρέμεινε ο Δημήτρης Στυλιαράς που αρχικά είχε οριστεί και είναι ο κατά τεκμήριο κορυφαίος ρέφερι της Ε.Π.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ