Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΝΕΝ: ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΝΕΝ
  ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 
Η εγκληματική ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ και των ευρωπαίων «συμμάχων μας» με τις συνεχείς επεμβάσεις τους στην περιοχή της Μεσογείου είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τους χιλιάδες μετανάστες που χάνουν καθημερινά την ζωή τους... στα σαπιοκάραβα των δουλεμπορικών κυκλωμάτων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και έχουν μετατρέψει την Μεσόγειο σε θάλασσα τραγωδίας και φρίκης για τους πρόσφυγες και μετανάστες που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους στην προσπάθειά τους να σωθούν από τους τοπικούς πολέμους (Συρία – Ιράκ – Λιβύη κ.λπ) τους οποίους υποδαυλίζουν και προκαλούν οι ιμπεριαλιστές για να προωθήσουν τα γεωστρατηγικά συμφέροντά τους.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμμετέχει ενεργά στους επεκτατικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις ενώ ταυτόχρονα με την μεταναστευτική πολιτική της να αντιμετωπίζει τους μετανάστες σαν εγκληματίες επιδεινώνει την κατάσταση και πολλαπλασιάζει τα θύματα με αυτήν την πολιτική της.
Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας που στηρίζουν αυτήν την αντιδραστική επεκτατική πολιτική έχουν τεράστιες ευθύνες για την γενοκτονία που εξελίσσεται στην Μεσόγειο θάλασσα.
Μόνο ως υποκριτικές μπορούν να θεωρηθούν οι αναφορές των ηγετών και των οργάνων της Ε.Ε (με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο έξω από την Λαμπεντούζα) και όσο θα συνεχίζεται αυτή η πολιτική, η σφαγή των μεταναστών και των προσφύγων δεν θα έχει τέλος,
Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να απεμπλακεί από τους επιθετικούς και επεμβατικούς σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε) και της πολιτικής τους και να συμβάλει με ουσιαστικές πρωτοβουλίες μέσα και έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση στον επανασχεδιασμό της μεταναστευτικής πολιτικής έτσι ώστε να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή και να μετατρέψει την Μεσόγειο από νεκροταφείο ψυχών προσφύγων και μεταναστών σε θάλασσα ειρήνης και ασφάλειας.
 
Με εντολή Διοίκησης
Ο Πρόεδρος                                                   Ο  Γεν. Γραμματέας
Νταλακογεώργος Αντώνης                          Κροκίδης Νικόλαος
 
Το παρόν ψήφισμα να σταλεί:
Πρόεδρο Κυβέρνησης
Βουλή των Ελλήνων
Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά
Αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου 
Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα
Πολιτικά Κόμματα
ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΠ

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ