Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Πολιτική Επίθεση Νικολόπουλου σε Καραγκούνη

Την πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη τύπου παραχώρησε, λίγη ώρα πριν, ο βουλευτής Αχαΐας με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και Πρόεδρος του κόμματος των «Χριστιανοδημοκρατών» κ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος....
ξεκίνησε την ομιλία του δηλώνοντας «Η Αιτωλ/νία αποκτά ακόμη ένα βουλευτή». Η ανακοίνωση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι με απόφαση της Κ.Ο του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ, οι εκλογικές περιφέρειες που δεν εξέλεξαν βουλευτή προερχόμενο από το κόμμα του κ Καμμένου θα «καλυφθούν» από εκλεγμένους βουλευτές όμορων νομών. Ο κ Νικολόπουλος για λογαριασμό των ΑΝ.ΕΛ έχει επωμιστεί την ευθύνη για τους νομούς της Δυτικής Ελλάδας, την Αιτωλ/νία, την Ηλεία και φυσικά για την Αχαία, στην οποία μάλιστα εκλέχθηκε.


Ο Αχαιός πολιτικός με τον χειμαρρώδες λόγο του δεν άφησε ασχολίαστο το ζήτημα που απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα την τοπική κοινωνία,αυτό των Πανεπιστημιακών Σχολών του Αγρινίου, αλλά επίσης, έριξε τα βέλη του, εμμέσως πλην σαφώς, στον Αιτωλ/νάνα βουλευτή κ Κώστα Καραγκούνη.

«Αποφασίσαμε να εγκαταλλείψουμε τις μνημονικές πολιτικές ακόμη και αν χρειαστεί να συγκρουστούμε. Τι να κάνουμε, υπάρχουν και κάποιοι που αντιλαμβάνονται διαφορετικά την ηθική και την πολιτική. Αυτοί μπορεί να είναι η πολιτική ηγεσία του αθηνοκεντρικού κράτους, μπορεί να είναι αυτοί που τους βλέπετε μπλεγμένους στις μίζες της Siemens, που συνεχίζει να κάνει δουλειές χωρίς διαγωνισμούς. Τέτοιοι υπάρχουν και στη γειτονιά μας, η Siemens δεν έκανε δουλειές μόνο στην Αθήνα, έκανε σε δεκαοχτώ νοσοκομεία για παράδειγμα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ας υποθέσουμε ότι στην Αιτωλ/νία μπορεί να υπάρχει κάποιος που συμμετέχει στην κυβέρνηση και να επιτρέπει στο μεγάλο νοσοκομείο του Αγρινίου να μην λειτουργεί ο τομογράφος, ενώ ταυτόχρονα αυτός να έχει μια επιχείρηση, που να ευνοείται όσο ο αξονικός τομογράφος, που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός, δεν λειτουργεί στο νοσοκομείο. Ο κόσμος να το χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Εμείς θα συγκρουστούμε, καθημερινά θα συγκρουόμαστε με την διαπλοκή, είτε είναι η τοπική διαπλοκή, είτε είναι η κεντρική διαπλοκή» δήλωσε ο κ Νικολόπουλος μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ