Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικού για το Πανεπιστήμιο και τους χειρισμούς της Πρυτανείας

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις από την πλευρά της πρυτανείας Πατρών και την ενθάρρυνση των φοιτητών να ψηφίσουν για το χωροταξικό, κατ” επέκταση τη μεταφορά των τριών τμημάτων από το Αγρίνιο στην Πάτρα, στο όνομα μιας ακαδημαϊκής προσέγγισης για την επίλυση των προβλημάτων σίτισης και στέγασης, το Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός εκφράζει τη διαφωνία του για την ενδεχόμενη μεταφορά των τμημάτων αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο...χειρισμού και τις μεθοδεύσεις από την πλευρά της πρυτανείας.
Οι χειρισμοί της πρυτάνεως και οι μεθοδεύσεις αυτές δεν αρμόζουν στο ακαδημαϊκό επίπεδο που θέλει να εμφανίζει ότι έχει η πρύτανης, υποκαθιστούν δε τις αρμοδιότητες του υπουργείου Παιδείας, ενώ αποτελούν κατάφωρη αδικία απέναντι στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Αναμένουμε και απ” ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του νομού μας να στηρίξουν την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία έχει ήδη απευθυνθεί στον υπουργό παιδείας, να συστρατευτούν για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάφωρη αδικία που συμβαίνει εις βάρος του Αγρινίου αλλά και του νομού Αιτωλοακαρνανίας, που εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει την απομόνωση.

Λαμβάνοντας υπόψην τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, ευελπιστούμε πως το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην ανάπτυξη των τμημάτων αυτών που εδρεύουν στο Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός συστρατεύεται στον αγώνα κατά των μεθοδεύσεων για τη μεταφορά των τριών πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα.
Με τιμή
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Στεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ