Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: Συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία Αγρινίου- Παρασκευή 27 Μάρτη

Συγκέντρωση-συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το «ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας» την Παρασκευή 27 Μάρτη στη πλατεία Δημοκρατίας στις 7μ.μ. με ομιλητή τον κ. Νίκο Μωραίτη, βουλευτή Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ. 
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι, νέες, μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρωταγωνιστεί στο γνωστό αντιλαϊκό... έργο της ΕΕ “νέα δόση – νέα μέτρα”, με εκφοβισμό του λαού για να δεχθεί επέκταση του μνημονίου με αξιολόγηση και τρόικα – θεσμούς, δηλαδή επέκταση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Όταν η κυβέρνηση, στις διαβουλεύσεις της με τους εταίρους, θέτει ως βασικό στόχο την εφαρμογή της αντιλαϊκής συμφωνίας της 20ής Φλεβάρη και την ίδια στιγμή οι θεσμοί – τρόικα ζητούν να αποσυρθούν ακόμη και τα ψίχουλα, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η διαπραγμάτευση δεν υπηρετεί το λαό και ότι η όποια έκβασή της είναι από χέρι χαμένη για τα λαϊκά συμφέροντα.

Η λύση για το λαό βρίσκεται στη ρήξη με την ΕΕ και την εξουσία του κεφαλαίου και όχι σε διαπραγματεύσεις για τους όρους σφαγής του!

Άμεση κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων
Ανάκτηση των απωλειών
Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ