Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (video)

Πριν λίγες μέρες κατέρρευσε μια καμάρα του Ανατολικού γεφυριού. Ήρθαν οι αρμόδιοι, το έλεγξαν, το επισκεύασαν όσο ποιο πρόχειρα γινόταν με τσιμέντο, «έφαγαν» και μια ωραία μήνυση για παρέμβαση χωρίς άδεια της Εφορίας Νεωτέρων Μνημείων, τοποθέτησαν δυό πινακίδες απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων άνω των δύο τόνων (εξαιρούνται τα λεωφορεία γιατί το βάρος αυτών δεν βλάπτει τα.... γιοφύρια, μάλλον τα ωφελεί) και όριο ταχύτητας 20 χιλιόμετρα!!! και τώρα κοιμούνται ήσυχοι ότι έκαναν το χρέος τους και για οποιαδήποτε ζημιά δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Το βίντεο του Γιάννη Ζαβιτσάνου (εδώ)  που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικό για το μέγεθος της ζημιάς των γεφυριών και της αδιαφορίας των αρμοδίων.

2 σχόλια :

  1. Πιστεύει κανείς οτι υπάρχει πρόθεση να σωθούν τα γεφύρια; Εγώ πάντως έχω πεισθεί οτι εδώ και χρόνια τα έχουν αφήσει στην τύχη τους και ακριβώς είναι θέμα χρόνου πότε θα καταρρεύσουν.Οι ιθύνοντες περί άλλα τυρβάζουν.
    Ένας Αγρινιώτης που αγαπά το Ανατολικό,όπως είναι το πραγματικό όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ