Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΤΩΡΑ: Αντάρτικο Κοντογεώργου στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου(Βίντεο)

Ο Βουλευτής Ευρυτανίας της Ν.Δ. προειδοποιεί ότι θα καταψηφίσει 3 άρθρα
Προειδοποίηση ότι θα καταψηφίσει τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου 80, 81 και 82 που αφορούν στην διοικητική μεταρρύθμιση, αν δεν εξαιρεθούν οι τρίτεκνες οικογένειες απηύθυνε προς την κυβέρνηση ο βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργος.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων την δήλωση αυτή έκανε προς τους δημοσιογράφους όταν κλήθηκε να διευκρινίσει την στάση που θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.
Κι αυτό γιατί λίγα λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, άσκησε έντονη κριτική, τονίζοντας ότι λέει όχι "στα οριζόντια μέτρα που .......
καταστρέφουν την κοινωνία και το μέλλον της χώρας".

"Με απολύσεις στην εκπαίδευση και στην δημοτική αστυνομία δεν πετυχαίνουμε την εξυγίανση και την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης. Δεν βελτιώνουμε τους δημοσιονομικούς στόχους. Δεν υπακούει το μέτρο σε κάποιο αίσθημα δικαίου του Έλληνα πολίτη", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντογεώργος.
Ο κ. Κοντογεώργος κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει έστω και την ύστατη στιγμή και να εξαιρέσει τις τρίτεκνες οικογένειες από τις διατάξεις με τις απολύσεις."Δεν πρόκειται να δεχθούμε μέτρα που δολοφονούν το κύτταρο, και της οικογένειας και της χώρας", υπογράμμισε.
Ο βουλευτής Ευρυτανίας  ζήτησε επίσης την απόσυρση της διάταξης για τον φόρο πολυτελείας, επισημαίνοντας: "Μην δολοφονείτε την οικογένεια. Ναι στην αξιολόγηση, ναι στην κινητικότητα, όχι όμως στα οριζόντια μέτρα".

Τέλος, έκανε λόγο για διακομματική σιωπή στη βουλή, σημειώνοντας ότι κανείς δεν μίλησε "για το άνδρο του πολιτικού ρουσφετιού εδώ μέσα, δεν μίλησε κανείς".

2 σχόλια :

  1. Η περίπτωσή του θυμίζει το γάιδαρο, που έπεσε μες στο πηγάδι και πνίγηκε. Και, όταν τον βγάζανε οι επαΐοντες φώναζαν να προσέξουν μη στάξη η ουρά του...
    Λέω πως οι παλιάνθρωποι ψήφισαν το παλιονομοσχέδιο.
    Τώρα, αν ο Κοντογιώργος και ο Μακρυκώστας έκαμαν και κάποιες τρίπλες; "Παλιά τους τέχνη κόσκινο'. Προκειμένου να έχουν ένα δόλωμα, για να προσφέρουν στα θύματά τους στις επόμενες εκλογές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ