Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ομιλία Μαρίας Τριανταφύλλου στην Ολομέλεια της Βουλής για το Πολυνομοσχέδιο 17-07-13

Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-29266
Φαξ: 2631029266
          mtriantaf67@gmail.com
Site: mariatriantafyllou.blogspot.com  19/7/2013
Θέμα: Ομιλία της Μαρίας Τριανταφύλλου στην ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.
H βουλευτίνα του Σύριζα στην ομιλία της, ανέφερε, πως το πολυνομοσχέδιο έρχεται να συμβάλλει στο “success story” της νέας συγκυβέρνησης.
Το πολυνομοσχέδιο, τόνισε, συμπληρώσει και επιταχύνει την κοινωνική ....
ισοπέδωση, το θάνατο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, την κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, τη μείωση του κατώτατου μισθού και τις απολύσεις στο δημόσιο.
Επεσήμανε πως  φορολογεί, άδικα, τους εργαζόμενους και ανέργους, τα παιδιά   και όχι τους  εφοπλιστές. Χτυπάει την καρδιά της κοινωνίας, τη νεολαία, αφού ουσιαστικά καταστρέφει  την τεχνική εκπαίδευση συμβάλλοντας έτσι όχι στη μόρφωση αλλά τη συμμόρφωση των νέων.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο νομό μας και στην πλήρη εγκατάλειψη των δομών του σε όλα τα επίπεδα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για καταλήστευσή του.
Η κυρία Τριανταφύλλου έκλεισε την ομιλία της με τους στίχους του Μπρεχ:
 «Τον πεινασμένο που σου άρπαξε το τελευταίο ψωμί
σαν εχθρό τον αντιμετωπίζεις,
 μα τον κλέφτη που δεν πείνασε ποτέ του
 δεν ορμάς να τον αρπάξεις από το λαρύγγι;».
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου εκείνη τη στιγμή, μην καταλαβαίνοντας προφανώς, πως πρόκειται για στίχους του γνωστού ποιητή, έσπευσε να παρατηρήσει, πως δεν πρέπει να ακούγονται αυτά μέσα στην αίθουσα.
Δείτε το βίντεο στη διεύθυνση:
http://mariatriantafyllou.blogspot.gr/2013/07/17-07-13.html

Το γραφείο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ