Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.ΕΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


Η  Π.Α.Σ.ΕΒΕ καλεί τους φτωχούς – μικρούς ΕΒΕ στις 20 Φλεβάρη, να ενώσουν τον αγώνα τους και τις αγωνίες τους, με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες σε γενική απεργία, που έχει κηρυχθεί για να πούμε ΟΧΙ στην αντιλαϊκή πολιτική που μας αφανίζει. Ο λαός ενωμένος σε ταξική κατεύθυνση ,να πει ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ μ αυτή την εξουσία και την πολιτική που εφαρμόζεται, που λύση δεν είναι οι διαχειριστικές αλλαγές αυτής.
Αυτό το κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ, ενόχλησε το Διοικητικό Συμβούλιο ΔΣ (;) του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου (Ε.Σ.Α.) και έβγαλε ανακοίνωση (αλήθεια πότε την συζήτησε;) για να “προστατέψει” τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου από  .......
“κακές παρέες και επιρροές”  και να τους καλέσει να μην κλείσουν  τα μαγαζιά, με το βαρύγδουπο τίτλο της ανακοίνωσης “όχι στο κλείσιμο των μαγαζιών”.  
Είναι γεγονός ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α. οι δυνάμεις της Π.Α.Σ.ΕΒΕ, έθεσαν θέμα να παρθεί απόφαση για κλείσιμο των μαγαζιών, τη μέρα της γενικής απεργίας η οποία δεν υπερψηφίστηκε, με την ένοχη σιωπή κάποιων και την πρωταγωνιστική αντίδραση “υπερ-επαναστατών” που δεν επιθυμούν σύγκρουση με αυτή την πολιτική. Tο αποτέλεσμα ήταν η πρότασή μας, στην ψηφοφορία να πάρει 2 ΥΠΕΡ, 3 ΚΑΤΑ και 2 ΛΕΥΚΑ.
Αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα στις δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ που “δεν είναι σύλλογος, δεν είναι σωματείο, δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο, δεν είναι παράταξη” αλλά συσπείρωση δυνάμεων στο χώρο των ΕΒΕ , που αντιμάχεται την φιλομονοπωλιακή  πολιτική, να καλεί τους μικροεπαγγελματίες να μη σκύψουν το κεφάλι, να μην περιμένουν μοιρολατρικά τον αφανισμό τους, αλλά να παλέψουν για τη ζωή που τους στερούν. 
Γι αυτή την ενότητα πασχίζει η ΠΑΣΕΒΕ και όχι γενικά για την “ενότητα των μελών του συλλόγου” που θα εκφράζει την αντίθεσή του, 8 εώς 8:30 το πρωί στη ΔΟΥ με τα μαγαζιά ανοιχτά , μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΣ για να μην διασαλευτεί τάχα, “ η κοινωνική ειρήνη” και δημιουργηθεί πρόβλημα στην εφαρμοζόμενη πολιτική.
Ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του. Ας δει με τη στάση του αντικειμενικά τι σιγοντάρει.
Καλούμε και πάλι τους ΕΒΕ με το κεφάλι ψηλά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα στο δρόμο της σύγκρουσης και της ανατροπής.
Ο αγώνας έχει θυσίες αλλά είναι μονόδρομος!
ΑΥΡΙΟ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΛΑ!
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00πμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Αγρινίου
19/2/2013 ΑΓΡΙΝΙΟ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ