Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κοινωνικού Ιατρείου Μεσολογγίου τη Τέταρτη 27 Φεβρουαρίου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπους φορέων αλλά και πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε μετά την τελετή: Με διακατέχουν ανάμεικτα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Από τη μια νιώθω ικανοποίηση που συμβάλουμε ως δημοτική αρχή με άλλη μια δομή σε ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας που πλήττεται από την κρίση και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά ούτε καν στις βασικές του ανάγκες. Από την άλλη όμως αντιλαμβάνομαι όπως και εσείς ότι δεν είναι αρκετές τέτοιες προσπάθειες να λύσουν το πρόβλημα. Αυτή η κοινωνική δομή μαζί με το κοινωνικό παντοπωλείο θα δώσουν τη βοήθεια που χρειάζονται εμπράκτως. Θέλω να.....
ευχαριστήσω το Σεβασμιότατο και την Ιερά Μητρόπολη για τη παραχώρηση του χώρου και τη συνεργασία αυτά τα δυο χρονιά, τους εθελοντές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ιδιαίτερα αυτούς που προσφέρουν και ιατρικό εξοπλισμό. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σε αυτή τη κρίση που βαθαίνει κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος και αβοήθητος.  

Το κοινωνικό ιατρείο βρίσκεται στο χώρο των πρώην Ιατρείων του ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ