Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η παρουσία της Χ.Α. στην πλατεία Αγρινίου ήταν η αιτία των επεισοδίων αντιεξουσιαστών και ομάδας ΔΙ.ΑΣ

                                               ΦΩΤΟ: agriniopress.gr
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν λίγα μόλις λεπτά στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου τη στιγμή που ομάδα αντιεξουσιαστών, αποτελούμενη από 15 περίπου άτομα τα οποία έχοντας καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη και κρατώντας ρόπαλα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Προηγουμένως υπήρχε η πληροφορία στο χώρο αυτό ότι μέλη της Χ.Α. θα.........
μοίραζαν προκηρύξεις στην Πόλη  και προφανώς κινήθηκαν στο κέντρο για να τους αποτρέψουν για κάτι τέτοιο. 
Πράγματι τα επεισόδια στην πλατεία Δημοκρατίας προκλήθηκαν, αφού η πληροφορία τους επαληθεύθηκε, όταν είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μοίραζαν φυλλάδια, εφημερίδες και κρατούσαν ελληνικές σημαίες και η αστυνομία να προσπαθεί να τους απωθήσει από το χώρο.
Από την επίθεση προέκυψαν υλικές ζημιές στις μηχανές ενώ τραυματίστηκαν  δύο αστυνομικοί ο ένας από τους αστυνομικούς ξυλοκοπήθηκε άγρια από την ομάδα αυτή και βρίσκεται στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπως πληροφορούμαστε. Έντονη ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας, ενώ διεξάγονται ήδη έρευνες για τα ακριβή αίτια της επίθεσης και δεν αποκλείεται η προσαγωγή υπόπτων στο ΑΤ Αγρινίου. Έκπληκτοι και μη μπορώντας να αντιδράσουν στα πρωτοφανή επεισόδια έμειναν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι έτυχε να βρίσκονται στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Σχόλιο: Οι δημοκρατικές δυνάμεις του Αγρινίου που ήταν; Μάλλον ήταν απασχολημένες στις παρακείμενες εκλογές των αντιπροσώπων της μεγάλης "δημοκρατικής" παράταξης! 
Με πληροφορίες Αerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ