Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου για την αθλιότητα των ελληνόφωνων ταλιμπάν








Ανοιχτή Επιστολή προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
Σε αυτή την χώρα η παράνοια δεν έχει όρια. Το χιούμορ βαφτίζεται φασισμός όταν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα ορισμένων, αλλά η σάτιρα επιτρέπεται όταν χαϊδεύει τα αυτιά των πωρωμένων πολιτικών, που για να φανούν οι ίδιοι και να γίνουν αρεστοί στους ψηφοφόρους τους δεν διστάζουν να καταστρέψουν τις ζωές άλλων ανθρώπων.
Και κάνουν εσάς κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υπαλλήλους τους και πειθήνια όργανά τους. Πότε ακριβώς ζητήσατε από την αθλήτρια τουλάχιστον να έρθει να απολογηθεί πριν την θέσετε εκτός των Αγώνων; Με φασιστικούς τρόπους τιμωρείται το δικαίωμα στο χιούμορ στη σύγχρονη Ελλάδα; Αυτό είναι το ολυμπιακό ιδεώδες των Αθανάτων; Ποίοι νομίζετε ότι είστε κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που θα μας στερήσετε το δικαίωμα να εκπροσωπηθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες από μια αθλήτρια με ήθος που .....
παλεύει μέσα στα γήπεδα όλη της τη ζωή για να ακουστεί η χώρα μας στο εξωτερικό; Η Βούλα Παπαχρήστου μέχρι που βγήκε εμβρόντητη η κοπέλα να δηλώσει πως έκανε χιούμορ αφού πολιτικός δεν είναι!
Δηλαδή τι άλλο θέλετε; Δημόσια διαπόμπευση;
Σε μια χώρα που οι αθλητές στερούνται τα πάντα για να δοξάσουν την ελληνική σημαία, σε μια χώρα που δεν συνδράμει τους αθλητές για την προετοιμασία τους ούτε στο ελάχιστο, αντί να επιβραβεύονται και να τιμώνται αυτά τα παιδιά, κάποιοι ανίδεοι φροντίζουν να τα καταστρέφουν. Να ανακληθεί ΤΩΡΑ η επαίσχυντη απόφαση! Αλλιώς ας μην αγωνισθεί κανένας Έλληνας αθλητής για την ελληνική σημαία σε αυτούς τους Αγώνες. Γιατί οι Αθάνατοι ήρθε η ώρα να αναφωνήσουν τετέλεσται…

Μανταλένα Παπαδοπούλου

Ανεξάρτητη Ελληνίδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ