Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Συνεταιριστικών Οργανώσεων κατά διοίκησης ΕΑΣ Αγρινίου

Την κατηγορεί για αντεργατική πρακτική
Tην ώρα που η οικονομική στενότητα επηρεάζει έντονα της ΕΑΣ Αγρινίου και καταγράφεται πολύμηνη καθυστέρηση στην πληρωμή των μισθών, η Ομοσπονδία Εργαζομένων των Συνεταιριστικών Οργανώσεων ασκεί κριτική στη διοίκησή της κατηγορώντας την για αντεργατικές και προκλητικές πρακτικές. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της:
«Η Ομοσπονδία καταγγέλλει την αντεργατική – προκλητική πρακτική της Διοίκησης της ΕΑΣ Αγρινίου, η οποία χωρίς καμία διαβούλευση με .... τους εργαζόμενους όπως ορίζει ο νόμος και με διάφορες απαράδεκτες και πρωτοφανείς μεθοδεύσεις προσπαθεί να επιβάλλει Επιχειρησιακή Σύμβαση, ισοπεδώνοντας στην κυριολεξία στις αμοιβές των εργαζομένων, χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας για τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται, ευαισθησία που όφειλε να έχει, ως Οργάνωση της Κοινωνικής Οικονομίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν εκείνους τους συνδικαλιστές που νωρίς ξέχασαν την ιδιότητα του εκπροσώπου των εργαζομένων και λειτουργούν κατά περίεργο τρόπο. Η ΟΣΕΓΟ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων και θα είναι δίπλα τους σε κάθε ενέργεια που θα αποτρέψει την επιβολή άδικων-αντεργατικών-αντικοινωνικών οικονομικών μέτρων που τους οδηγεί ακόμα περισσότερο στην φτώχεια και στην εξαθλίωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ