Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ??

Βούλα Παπαχρήστου: Η τελευταία της συνέντευξη πριν τον αποκλεισμό
Σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός βιώνει την πιο σκληρή και απάνθρωπη δοκιμασία η τριανδρεία ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ συνεπικουρούμενοι με τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις (ΤΣΙΠΡΑΣ και λοιπούς) και τους ‘’δημοκράτες’’ της Ολυμπιακής Επιτροπής, αποκεφάλισαν την ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, αθλήτρια του στίβου, γιατί τόλμησε να κάνει χιούμορ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ‘’έγκλημα’’ της ήταν να .....
θίξει τους λαθρομετανάστες. Οι προστάτες κάθε ξενόφερτου στοιχείου στην χώρα αντέδρασαν αμέσως και την απέκλεισαν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου γιατί ήταν ‘’ρατσίστρια’’!
Από πότε κ. δημοκράτες πολιτικοί το χιούμορ κατάντησε φασισμός? Από πότε η ελευθερία του λόγου τιμωρείται αν δεν είσαι αριστερός ή λαθρομετανάστης?
 ΕΛΕΟΣ! 
Οδηγήσατε την χώρα μας στην καταστροφή! Δεν βλέπετε τίποτα! Οι άνθρωποι γύρω μας αυτοκτονούν! Οι άνεργοι πληθαίνουν! Η εξαθλίωση των  Ελλήνων στο ζενίθ! Και εσείς βρήκατε θέμα για ένα αστείο?? Ντροπή σας! Δεν είμαστε αφρικανοί, ούτε ασιάτες. 
Είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες ζώντας στον τόπο μας! Εσείς δεν ξέρουμε τι είστε και με ποιους είστε. Ντροπή σας!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ! ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!    
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ