Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΗΣΩΝ
(Ο.Ε.Σ.Β.Δ.Ε.Ν.)
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8  -  ΑΓΡΙΝΙΟ   Τ.Κ.  30100
Τηλ.: 2641031569  -  Fax: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr  -  http://ermaikistili.blogspot.com
Αγρίνιο:27-4-2012 - Αρ.Πρωτ.:727   
Με εκφοβιστικό, προκλητικό κι απροκάλυπτο τρόπο, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος έκανε ωμή, πολιτική παρέμβαση, δέκα μέρες πριν τις εκλογές, υπέρ των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των τραπεζών και του Συνδέσμου Βιομηχάνων.
Επαναλαμβάνοντας τη γνωστή κινδυνολογία, μας απείλησε με το ψευδεπίγραφο δίλημμα «μνημόνιο ή άτακτη χρεοκοπία», υπεραμύνθηκε της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας με όποιο κόστος για τους πολίτες και προσπάθησε να μας πείσει, χωρίς να κρύβεται ο πανικός του, ότι η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στις επιταγές των δανειστών, στο ξεπούλημα της χώρας και τη μαζική φτωχοποίηση του πληθυσμού. Δεν ξέχασε δε να ταυτίσει και πάλι την «ανάπτυξη» με τη μείωση του εισοδήματός μας.
Οι ψηφοφόροι – ελεύθεροι, δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να προβληματιστούν από τις κυβερνητικές επιθυμίες του πρώτου τη τάξει τραπεζίτη της χώρας, έχοντας κατά .....
νου και την προηγούμενη κυβερνητική θητεία του κ. Παπαδήμου.
Να εκφράσουν στην κάλπη, με βάση την εμπειρία τους, τα δικά τους συμφέροντα κι όχι αυτά που υποδεικνύει ο κ. Προβόπουλος κι η τάξη του.

                                                                               ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΕΣΒΔΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ