Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ


Γιώργος Παπαναστασίου
Υποψήφιος Βουλευτής
Αιτωλοακαρνανίας
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΓΡΙΝΙΟ  27 /04 /20112
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο των επαφών του με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, ο υποψήφιος  Βουλευτής Γιώργος Παπαναστασίου , την Παρασκευή 27/ 04 / 2012, στις  20.30  θα πραγματοποιήσει ομιλία στο NAFPAKTOS  HOTEL .
To Σάββατο, 28/04/2012, ο κ. Παπαναστασίου, θα συναντηθεί με φορείς και πολίτες  της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας  ενώ το απόγευμα  θα μεταβεί στην Μακρυνεία .
Την Κυριακή , 29/04/2012 θα περιοδεύσει στον  Αράκυνθο.
                                                                                Από το Γραφείο Τύπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ