Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ υποψήφιας Βουλευτή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αιτ/νίας για την υγεία Καγιά Αργυρώ


... Δύσκολη εποχή για να αρρωστήσει κανείς στην Ελλάδα.

Πόσο μάλλον στο νομό μας άμα σκεφτεί κανείς ότι η μνημονιακή πολιτική προβλέπει για το μεγαλύτερο νομό της χώρας την υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου και την εξώθηση σε κλείσιμο των Κέντρων Υγείας Ναυπάκτου, Αμφιλοχίας, Βόνιτσας, Αιτωλικού και Αστακού. 
Ακόμα και στο κεντρικό νοσοκομείο του νομού, το νοσοκομείο Αγρινίου (που μόνο με το γεφύρι της Άρτας μπορεί κανείς να το παρομοιάσει) τμήματα κλείνουν, κλίνες απενεργοποιούνται, εξοπλισμός σαπίζει ενώ παρατηρούνται ελλείψεις ακόμα και στα βασικότερα καθημερινά είδη (γάζες, σύριγγες, φλεβοκαθετήρες).
«Δυστυχώς οι Έλληνες ζουν πολύ» τόλμησε να δηλώσει ο Λοβέρδος και είναι προφανές ότι σπεύδει να το αλλάξει αυτό το συντομότερο δυνατόν. Εμείς ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιστεύουμε ότι σε
κάθε πολίτη αυτής της χώρας που έχει δουλέψει σκληρά επί δεκαετίες αντιστοιχεί το λιγότερο αυτό που του χρωστάνε: δημόσια, δωρεάν, υψηλής ποιότητας ιατρική περίθαλψη και θα παλέψουμε όχι απλά για τη διατήρηση όλων των μονάδων υγείας της περιοχής μας αλλά και για την αναβάθμισή τους προκειμένου να μπορεί ο καθένας να θεραπεύεται στον τόπο του και εγκαίρως...
ΚΑΓΙΑ ΑΡΓΥΡΩ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΙΑΤΡΟΣ. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Μητέρα δυο παιδιών. Ήταν ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 στο φοιτητικό σύλλογο της Ιατρικής Αθηνών και σήμερα είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ