Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Με αφορμή την παρουσίαση των "προγραμματικών Δεσμεύσεων" του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, το Γραφείο Τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ , επισημαίνει τα εξής:
Το «όχι» που εξεστόμισε σήμερα, ο κ. Βενιζέλος για τους νέους φόρους, τις οριζόντιες περικοπές και τις νέες επιβαρύνσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους θα είχε αξία να τα πει στο δεκάμηνο που είχε την ευθύνη της Οικονομίας στα χέρια του.
Θα είχε αξία να τα πει όταν διαπραγματευόταν με την τρόικα και όχι τώρα, ως προεκλογικό τρικ, μία εβδομάδα πριν από την ....
κρίσιμη αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Ο κ. Βενιζέλος είναι δέσμιος της υπογραφής που έχει βάλει στο δεύτερο Μνημόνιο και το οποίο προβλέπει νέες μειώσεις μισθών και αυξήσεις φόρων από τον Ιούλιο.
Να μας εξηγήσει αν άλλος Βενιζέλος υπέγραφε το δεύτερο μνημόνιο και άλλος Βενιζέλος μας λέει αυτά σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ