Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της AΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Στο δημαρχείο, στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίασε, σήμερα το μεσημέρι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ψηφοδέλτιό της στο νομό, που όπως αναφέρθηκε από το συντονιστή της εκδήλωσης και στέλεχος του κόμματος Στέλιο Μερμήγκη, αποτελείται από ανθρώπους της δουλειάς και του καθημερινού αγώνα και όχι από ηχηρές κομματικές παρουσίες. Όπως ανέφερε ο ίδιος εισαγωγικά της παρουσίασης και προκειμένου να δοθεί το στίγμα της, φίλος του εργάτης του μετέφερε ότι πρόκειται να απασχοληθεί σε οδικό άξονα κοντά στην περιοχή με 15 ευρώ το 8ωρο.
«Είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει κάποια υπόσχεση αλλά δεν υπάρχει και σε εκλογές καμιά προοπτική. Η πρόταση είναι η ανατροπή κα η εξέγερση όπως υποδηλώνεται και από το όνομα του κόμματος. Είναι μονόδρομος άλλωστε η σύγκρουση με το μονόδρομο που έχουν επιβάλει. Απέναντι υπάρχουν κάποιοι σωτήρες που ..... ποντάρουν στην αμνησία του κόσμου» ήταν οι βασικοί άξονες των τοποθετήσεων που έγιναν στην παρουσίαση, μαζί με τις αρχές του χώρου που είναι ολκή διαγραφή του χρέους, η στάση πληρωμών προς το εξωτερικό και η έξοδος από ευρώ και Ε.Ε. Όπως τόνισαν οι παριστάμενοι υποψήφιοι κ.κ, Αυζώτης, Κοκκινοβασίλης και Παππάς, δεν αρκεί μόνο ένα ποσοστό στη ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όσο υψηλό και αν είναι αυτό αν δεν υπάρχει αληθινή λαϊκή συμμετοχή στα πράγματα την επόμενη μέρα κι αν ο κόσμος δεν δραστηριοποιηθεί για να διεκδικήσει το μέλλον του.
Σε ερώτηση για το πιο μπορεί να είναι το βιοτικό επίπεδο και το ύψος των αμοιβών σε περίπτωση που γίνουν πράξη όσα επιδιώκει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η απάντηση ήταν ότι ο χώρος δεν επιθυμεί να καλλιεργήσει προσδοκίες και ένα εύλογο διάστημα θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να αλλάξουν οι προτεραιότητες της κοινωνίας και να επαναπροσδιοριστούν οι αρχές που επιτάσσουν δημόσια σχολεία και υγεία και ίσως όχι πληθώρα καταναλωτικών αγαθών. «Πρέπει να μπουν οι αληθινές προτεραιότητες και όχι να λέμε ότι θα έρθουν τα οικονομικά εκεί που ήταν το 2009», αναφέρθηκε.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επίσης οι παριστάμενοι ξεκαθάρισαν ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι υπέρ της νομιμοποίησης και της χορήγησης χαρτιών σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα, ενώ σε ενδεχόμενο αντιμνημονιακών συνεργασιών λόγω του ότι κάθε μέρα η χώρα χάνει από την ανεξαρτησία της, δεν αποκλείουν κανέναν εκτός «από τους φασίστες» όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το ψηφοδέλτιο του νομού αποτελούν οι:
Αρσένης Γεώργιος, Αγρότης
Αυζώτης Νικόλαος, Εμπορικός Αντιπρόσωπος
Θανασούλας Δημήτρης, Τραπεζοϋπάλληλος
Κάπα Αργυρώ, Ιατρός
Καραθανάσης Λάμπρος, Οικοδόμος
Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης, Οικοδόμος
Λιάγκος Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός
Παππάς Βασίλης, Φυσικός
Σαλούρος Δημήτρης, Ηλεκτρονικός Μηχανικός
Τσιακανίκας Σοφοκλής, Φαρμακοϋπάλληλος
Τσουκαλάς Λεωνίδας, Υδραυλικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ