Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Άστραψε και βρόντηξε ο Σταμάτης χθες στην κοπή της «πίτας» της ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο

Η φωτο είναι από το http://www.agrinionet.gr/
Η συμμετοχή στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας δεν έχει καμία σχέση σε καμιά περίπτωση με την περυσινή στο Μεσολόγγι. Το βράδυ του Σαββάτου το Δ.Σ. της ΝΟΔΕ έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία του Νότη Μηταράκη με παγωμένο τον λίγο κόσμο και πρέπει να προβληματίζει τα τοπικά στελέχη της ΝοΔου...  
Στη χθεσινή κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ στο Αγρίνιο o βουλευτής 
Δημήτρης Σταμάτης άστραψε και βρόντηξε. Στον χαιρετισμό του και τι δεν είπε.
Στην ομιλία του μπροστά σε αρκετούς Νεοδημοκράτες επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση (νέο μνημόνιο), όταν αυτή έρθει στη βουλή για ψήφιση.
Και γι’ αυτό είπε ότι θα πρέπει να το σκεφτούν σοβαρά .......
για πιθανή κομματική πειθαρχία.  Εδώ πρέπει να κάνουμε γνωστό για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής του κόμματος που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη βουλή δηλαδή απείχε, όπως έκαναν και ορισμένοι άλλοι βουλευτές της Ν.Δ. και περισσότεροι από το ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Σταμάτης χαρακτήρισε "λαμόγια" ορισμένους από εκείνους τους νεοδημοκράτες που δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση παρά του ότι έχουν ωφεληθεί από την Ν.Δ. όλα αυτά τα χρόνια.  Προφανές είναι γνωστή πλέον η στάση όλων αυτών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές οι οποίοι δεν τον στήριξαν και χάθηκε για μια ακόμη φορά ο Δήμος Αγρινίου παρά τα ανοίγματα που έγιναν, , σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς χώρους όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα της ήττας σαφέστατο! Οι παραλήπτες γνωστοί;

Δράττοντας τις ευκαιρία ο έμπειρος Σταμάτης, μετά την άστοχη τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Σύρρου στην εκδήλωση, όπου παρότρυνε τους παραβρισκόμενους, δίκην «τσοπάνου» να στηρίξουν στις προσεχείς εκλογές νέους υποψηφίους (μόνο που δεν είπε ποιόν επιθυμεί ο άνθρωπος....), και ο βουλευτής από το βήμα είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
Αφού ευχήθηκε σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους παραβρισκόμενους (απουσίαζαν η άλλοι δύο βουλευτές) καλή επιτυχία, τους προέτρεψε εκεί που θα πάνε δηλαδή στο κοινοβούλιο ας λένε και κανένα ΟΧΙ για να μην χάσουν τις όποιες αντιστάσεις διαθέτη ο καθένας στη δύσκολη εποχή για τη πατρίδα μας. κατέληξε ο βουλευτής του κόμματος αυτού (μάλλον…ως παλιός πολιτικός κατά τον Πρόεδρο).    
Η ειρωνεία της τύχης όμως, μετά από αυτό το Σκωτσέζικο «ντούζ», που έκανε σε ορισμένους φερέλπιδες της πολιτικής και σε όλους εκείνους που πλασάρονται σε  πρώτο τραπέζι πίστα, μόνο όταν είναι στην εξουσία, όπως έλεγε χαρακτηριστικά αργά το βράδυ φίλος της παράταξης αυτής, ήταν το φλουρί του κόμματος να πέσει στον Σταμάτη!!  
Τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ