Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με αναδρομή στην Πρωτοχρονιά του 1995 με τον Πάνο Γεραμάνη στα ουζερί του Αγρινίου

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΥΓΕΙΑ -ΑΓΑΠΗ - ΕΙΡΗΝΗ
Ένα ιστορικό ραδιοφωνικό οδοιπορικό στο Αγρίνιο επεφύλλασε τη πρωτοχρονιά του 1995 το 2ο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας. Μέσω των στεκιών και των ουζερί της πόλης η εκπομπή αυτή περπάτησε τους αναγνώστες της στη πόλη μας σε μια εποχή του χρόνου που είναι ίσως από τις ωραιότερες στο Αγρίνιο ( παραμονή πρωτοχρονιάς).Οι λαϊκοί βάρδοι, ο Πάνος Γεραμάνης και το δεύτερο πρόγραμμα της Ελληνικής ραδιοφωνίας λοιπόν μας ταξιδεύουν στην Αιτωλοακαρνανία.

Βραχώρι (παλιά ονομασία Αγρινίου) λοιπόν, Πάνος Γεραμάνης ,ουζερί της πόλης, JUCEBOOX και μέσα απο τα 45άρια δισκάκια οι λαϊκοί βάρδοι.

Λαϊκοί βάρδοι-Ουζερί Αγρινίου (πρωτοχρονιά 1995)



Δώστε έμφαση στις αναφορές στη πόλη μας στα λεπτά: 5:10, 12:20, 15:45, 22:00,
«Αγρίνιο, Στο ουζερί, ο Σπύρος θυμάται τα παλιά τα περασμένα, μιλάει για τους θαμώνες ..και άλλοι τουσ σχολίαζαν είτε ειρωνικά είτε έκαναν καλαμπούρι, όλοι μαζί όμως έπιναν, έπιναν και τσούγκριζαν τα ποτήρια, θυμάται τους παλιούς αγρινιώτες που μιλούσαν για τα ερωτικά..και τα πολιτικά…»

Λαϊκοί βάρδοι-Ουζερί Αγρινίου (1-1-1995) Μέρος 2ο



                     Δώστε έμφαση στις αναφορές στη πόλη μας στα λεπτά: 4:26, 8:00, 11:00, 13:33, 23:00
Αγρίνιο, κάνουμε βόλτες στη πόλη, πάμε σε ένα άλλο ουζερί απέναντι..εκεί που ...

έχει πολλούς εργάτες και φοιτητές από την Αθήνα..κουβέντα εφ όλης της ύλης



Υ.Γ. Στο δεύτερο βίντεο γίνεται εκτενής αναφορά στα ιστορικά ουζερί της πόλης και μια ενδελεχής ραδιοφωνική προσέγγιση στις παρέες που συχνάζουν εκεί…
ΠΗΓΗ: http://www.agrinionews.gr/ http://gigenisagriniotis.blogspot.com/2012/01/1995.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ