Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ ΚΑΙ ENGEL ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Β. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα, 17 Αυγούστου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τους ευρωβουλευτές Γιώργο Χατζημαρκάκη και Frank Engel οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπόκα είχε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Αυγέρης, Κ. Καρανίκας, Χ. Πετρόπουλος και Γ. Χριστογιάννης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται μετά τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με την διαχείριση και την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων ενώ ο Γ. Χατζημαρκάκης δεσμεύτηκε προσωπικά να συμβάλει αποφασιστικά σε..............
 επενδυτικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι βιώσιμες και θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση και προτιθέμενη αξία στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ