Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΑΓΡΙΝΙΟ: «ΣΤΗ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»

Ανδριόπουλος Ιωάννης MSc, Ph.D. 
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου (Μειοψηφίας)  
Αγρίνιο 26/08/2011     
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !!!
Αγρίνιο η πόλη της αδράνειας. Είναι δυστυχώς το χαρακτηριστικό που μαζί με την συνεχή υποβάθμιση των υποδομών της καθημερινότητας  των πολιτών  συνθέτουν το σημερινό Αγρίνιο. Μια πόλη που δεν προσφέρει ευκαιρίες σε νέους, ποιότητα διαβίωσης και δεν είναι να ζουν οικογένειες με μικρά παιδιά. 
Επιτέλους  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. 
Ο κύριος  Χ. Π. με τις επιστολές του τάραξε τα λιμνάζοντα θολά νερά με την δυσοσμία που αναδύουν.   Η αρχή άλλωστε είναι το ήμισυ του παντός.  Δυστυχώς ο Πρόεδρος της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου φαίνεται ότι δεν έχει καταλάβει την ευθύνη του ρόλου του.  Το Συμβούλιο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου είναι σαν να μην υπάρχει. Η πλειοψηφία το έχει καταστήσει άβουλο. 
 Πολλές συζητήσεις έχω κάνει σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εντός  του Συμβουλίου της Δημοτικής κοινότητας  μαζί του για συγκεκριμένα προβλήματα των υποδομών της καθημερινότητας  των πολιτών  αλλά . . . σκοτάδι. 
Ένα ξεκολλημένο σκαλοπάτι τσουλήθρας παιδικής χαράς στο Πάρκο  (σε πολύ επικίνδυνο σημείο για να χτυπήσουν μικρά παιδιά) πήρε μια εβδομάδα για να το κολλήσει η υπηρεσία του δήμου, μετά από τρία τηλέφωνα που έκανα στον Πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου,  και πολλά άλλα  που δεν κάνουν αν και  τα έχω επισημάνει προφορικά επανειλημμένα στον Πρόεδρο της  Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου.  Παρέμβαση μηδέν εδώ και μήνες. 
Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους . . .        
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ  ΑΛΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. . .
οι εικόνες ντροπής είναι πάρα πολλές. . . στην είσοδο του πάρκου οι κολώνες διαλύονται, το συντριβάνι στην Αγ. Τριάδα διαλυμένο και βρωμερό, η βρύση Παναγόπουλου στα δύο Ρέμματα καταρρέει...   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ