Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Με αφορμή την 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου αποτελεί ορόσημο στους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία και ελευθερία. Δυστυχώς, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ισότητα παραμένουν.... ακόμη και σήμερα ζητούμενο, γεγονός που καθιστά την επέτειο πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να τιμούμε την ιστορία μας αλλά και ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε , ώστε η πατρίδα μας να αποκτήσει ξανά την θέση της μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Σήμερα, σαράντα τρία χρόνια μετά, το Πολυτεχνείο είναι σημείο αναφοράς, βαθιάς περισυλλογής αλλά και μεγάλης έμπνευσης. Καθήκον όλων να μην ξεχάσουμε ποτέ». 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ