Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Παραίτηση με αιχμές του Κώστα Καλφούντζου από τον Σύλλογο Παλαιμάχων της Δόξας

Την επιστολή παραίτησης προς το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας έστειλε στο kainourgiopress ο κ. Κωνσταντίνος Καλφούτζος, στην οποία αναφέρει:
Προς: 
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινουργίου
Ημερομηνία: 12/11/2016
Αξιότιμε κύριοι
Αποφάσισα να συμμετέχω στην προσπάθεια, που θα είχε σα σκοπό την αναγέννηση του ταλαιπωρημένου συλλόγου μας, επειδή πίστευα ότι οι πρακτικές που οδήγησαν τον σύλλογο στη σημερινή απαξίωση, θα ήταν παρελθόν.
Μετά λύπης μου όμως διαπιστώνω, ότι οι πρακτικές αυτές, όχι μόνο δεν σταμάτησαν, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αυτούσιες ακόμα και σήμερα.
Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε μία προσπάθεια της οποίας πιστεύω ότι η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη, αποφάσισα να σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Δόξας Καινουργίου και σας παρακαλώ να την κάνετε αποδεκτή.
Με εκτίμηση


Κωσταντίνος Γ. Καλφούντζος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ