Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ-ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπηρέτησε τη χώρα και τους πολίτες με ένα απαράμιλλο αίσθημα σεβασμού στους θεσμούς και με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης. Οριοθέτησε εκ νέου, δίνοντας πνοή και περιεχόμενο, τις έννοιες συνέπεια, πολιτικό ήθος, εθνική αξιοπρέπεια. Με την...
παρουσία του τίμησε την Ελλάδα, αποτελώντας κόσμημα για την πολιτική ζωή του τόπου και πηγή έμπνευσης για όλους μας. 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του και προς τους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ