Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ του νομού απαντά στον Γ. Τζορτζόπουλο

Νίκη Φούντα
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας 3.7.2014  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟ   
Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου  Γιώργου Τζωρτζόπουλου, που στηλιτεύει την συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με το νυν Δ.Σ. του συλλόγου και μας κατηγορεί για πολιτικό θράσος!
Ο κ. Τζωρτζόπουλος προφανώς δεν είναι της άποψης πως τα προβλήματα λύνονται με διάλογο και συνεχή έλεγχο προς κάθε είδους εξουσία, αλλά ταυτόχρονα είναι της άποψης πως ο ίδιος μπορεί να συνδιαλέγεται με τα ΜΜΕ υποδεικνύοντας, κατηγορώντας και καταθέτοντας γνώμη για μια συνάντηση που δεν ξέρει τί ειπώθηκε, τί
διακυβεύτηκε, όντας απών!
Φαίνεται ότι ο κ. Τζωρτζόπουλος - ακόμη και μη έχοντας κανέναν πλέον  θεσμικό ρόλο - δεν μας αναγνωρίζει καν το δικαίωμα να γνωστοποιήσουμε στον Εμπορικό Σύλλογο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της ΔΗΜ.ΑΡ. για ουσιαστική ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου που σκοπίμως η Κυβέρνηση αποφάσισε να μην φέρει προς συζήτηση στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε λάθη, να συνεχίσουμε να παλεύουμε ίσως για όσα δεν εισακουστήκαμε. 

Φαίνεται ότι ο κ. Τζωρτζόπουλος δεν γνωρίζει τις μάχες που έδωσε -μπορεί πολλές να τις έχασε, αλλά τις έδωσε - η Δημοκρατική Αριστερά και η Κοινοβουλευτική της Ομάδα, επί αλλά και κατόπιν Συγκυβέρνησης, ώστε να αποτραπούν δυσμενέστατοι όροι για τις επιχειρήσεις και τον εμπορικό κόσμο. 

Αποδίδουμε λοιπόν την ανακοίνωσή του σε άγνοια και όχι σε μικροπολιτική σκοπιμότητα. 

Αλλιώς, πράγματι, η ανακοίνωσή του διέπεται από απίστευτο «θράσος».  
__________________________


Πολιτικό Γραφείο Νίκης Φούντα

Βουλευτής Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Δημοκρατική Αριστερά


Μητροπόλεως 1, Αθήνα, 10557 , 210-3239440210-3709305 , fax 210-3709309
Πλατεία Δημοκρατίας 6, Αγρίνιο, 30100, 26410-24299, fax 26410-23257
Μακαρίου Κύπρου 2, Βόνιτσα, 2643022203, fax 2643022203

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ