Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ 12-05-2014

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, στηρίζει την Πανελλαδική Επίσχεση Εργασίας από 12-05-2014 των Ιδιωτικών Εργαστηριακών Δομών, Διαγνωστικών Μονάδων Υγείας και των Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. που έχει αποφασισθεί στην... Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ και ΖΗΤΟΥΜΕ από την Πολιτεία να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις συμβάσεις της με τους παρόχους Υγείας και να αυξήσει τον προϋπολογισμό του 2014 ( στο μέσο όρο των χωρών του ΟΟΣΑ) προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παροχή υπηρεσιών στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Όλοι οι Φορείς καταφεύγουν στην έσχατη λύση της επίσχεσης παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας προς τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. απόφαση μονόδρομο μετά την αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ