Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
Το πρώτο της πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ15 του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο Αγρίνιο. Οι μικροί των «ερυθρολεύκων» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια... 

Εν τέλει η πίεση του Ολυμπιακού καρποφόρησε στο 60’ όταν ο Ξενιτίδης έδωσε το προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους, με εύστοχη εκτέλεση φάουλ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τριάντα λεπτά μπροστά τους για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, τελικώς όμως οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το σκορ και πήραν την νίκη, η οποία έδωσε το σύνθημα στους περίπου 200 φίλους τους να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα επίσημα του γηπέδου του Παναιτωλικού παρακολουθούσαν το ματς οι κ. Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», κ. Γιώργος Παύλου, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Αμανατίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Κ15: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (80’+ Αλοπούδης), Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Μελεζίδης (53’ Σέλα), Ευθυμίου, Χατζηδίμπας (69’ Μακούσης), Υφαντίδης, Νούκαρης (72’ Κοντοθανάσης), Αηδονίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Γ. Αγγελόπουλος (49’ Νικούλης), Τσιπιρτίμης (72’ Λένας), Τουλκερίδης, Γκλεγκλές (80’+ Φλέγκας), Ξενιτίδης (77’ Τσιντώνης), Κωστανάσιος (67’ Ασημάκης).

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ