Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ: “Ο Καραμανλής μπορεί να κάνει άλλα βήματα…”


Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα”  με την Πόπη Τσαπανίδου, ο Δημήτρης Σταμάτης ο οποίος ανακοίνωσε χθες την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες διαφωνώντας με τον Πάνο Καμμένο, και ξεκαθαρίζοντας ότι αποχωρεί από την πολιτική, άνοιξε το κεφάλαιο “Κώστας Καραμανλής” για το μέλλον της Κεντροδεξιάς και της χώρας, αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν βάζει τον πρώην πρωθυπουργό και επί 12 1/2 χρόνια αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στον
Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κυριαρχεί στο σημερινό πολιτικό σκηνικό.
“Όνειρό μου είναι μια μεγάλη Κεντροδεξιά”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος άφησε και πάλι αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά, δείχνοντας ότι δεν βρίσκεται στους σχεδιασμούς του η επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία.
Και στη συνέχεια, μίλησε για τον Κώστα Καραμανλή, για τον οποίο δεν έκρυψε τον προσωπικό, πολιτικό θαυμασμό του.  ”Ο Καραμανλής αναγκάστηκε να φύγει. Είναι έτοιμος, και πλέον είναι ώριμος. Δεν έχει φθαρεί. Σήμερα μπορεί να κάνει άλλα βήματα”, ήταν τα λόγια του πρώην πλέον κορυφαίου στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ