Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΗ: Διπλασιάστηκαν τα χρέη και οι διακοπές ρεύματος

Μέσα σε ένα χρόνο, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, οι οφειλές των νοικοκυριών προς τη ΔΕΗ διπλασιάστηκαν, από τα 388 στα 696 εκατ. ευρώ.
Αντίστοιχη ήταν η αύξηση και στο ποσοστό των διακοπών ρεύματος στους καταναλωτές λόγω χρεών.
Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τη ΓΕΝΟΠ, με αφορμή τις επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ δηλώνουν ότι «θα συνεχίσουμε να παρανομούμε, δεν θα..... κόβουμε και θα συνεχίσουμε να επανασυνδέουμε τους καταναλωτές στους οποίους γίνεται διακοπή λόγω χρεών».
Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι πρόκειται για την δωδέκατη αύξηση στα τιμολόγια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ παράλληλα προτείνει να χορηγείται δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια σε όσους καταναλώνουν από 400 έως 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο, δηλαδή συνολικά 1.986.000 καταναλωτές (το κάτω όριο των 400 kwh τίθεται για να αποκλειστεί η δεύτερη κατοικία).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ