Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ζητούν συμπαράσταση για Εργατική Εστία – ΟΕΚ, από ποιούς;

Οι ΦΩΤΟ είναι απο το http://agriniopress.gr/
Στη νέα Γεν. Συνέλευση οι εργαζόμενοι της Εργατικής Εστίας, με την συμμετοχή των γονέων του Βρεφονηπιακού σταθμού του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία εκπροσώπων του δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας, ζήτησαν τη συμπαράστασή τους για να μην κλείσουν οι οργανισμοί και χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι. 

Αλά το ερώτημα είναι απο ποιούς ζητούν να τους υποστηρίξουν από εκείνους, που ούτε έχουν αντιδράσει για τα παλιά και νέα μνημόνια και τα χαράτσια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Παπαδήμιου που στηρίζουν με τη Ν.Δ. και τον ΛΑΟΣ αλλά και αποδέχονται τις εφαρμοστικές πολιτικές στην πράξη;

  Ας σταματήσει η υποκρισία επιτέλους από κάποιους σ' αυτή την πόλη, είμαστε όλοι γνωστοί... Ας σταματήσει η ιδιοκτησιακή λογική στα δημόσια πράγματα και η  "χριστιανική" ηθική  ορισμένων!   
Τι να κάνουν τώρα ρε.. παιδιά τα ψηφίσματα του δήμου Αγρινίου όσο και της Περιφέρειας, αφού χτες το βράδυ οι βουλευτές των δυο κομμάτων (που πολλοί από εσάς τους ψηφίζεται), δέχθηκαν με το ΝΑΙ που είπαν να ...........
καταργηθούν οι οργανισμοί που δουλεύατε, απαίτηση της τρόικας ήταν με τη νέα δανειακή σύμβαση στο νέο μνημόνιο, που ισχύει πλέον από σήμερα, για να μην "φτωχύνουμε", όπως λένε μάλιστα τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης των πράσινων και των Βένετων!!! Όταν δεν έχεις εργασία δηλαδή τι είσαι μήπως πλούσιος; 
Δεν διαφωνούμε με το να αγωνίζονται οι εργαζόμενοι, ίσια ίσα που αυτός πρέπει να είναι ο δρόμος, στη πράξη θα δοκιμαστούν και θα κριθούν τα μέτρα του μνημονίου και οι πολιτικές που τα υλοποιούν αλλά θα πρέπει να ξέρουν με ποιους θα τα ανατρέψουν όλα αυτά. 
Εμπλέκονται βλέπεις και οι μικροαστοί στην υπόθεση, που στην πλημμυρίδα της κρίσης που τους πνίγει, και για να μην φτωχοποιηθούν απότομα και αυτοί και κατέβουν στα υπόγεια των πληβείων, των ανέργων και πρώην εργαζομένων προτιμούν την τρικέφαλη σιγουριά της Ευρώπης με τα "εύγε" και τα "ζήτω" των εγχώριων χρηματιστών και τραπεζιτών και αναλαμβάνουν τη δουλειά της χειραγώγησης και την αποκοίμιση των εργαζομένων, φορώντας ταυτόχρονα "τα καινούργια ρούχα του βασιλιά" που δήθεν υπερασπίζεται την αυλή του αλά στην ουσία κάνει πράξη τις "ατιμωτικές συμφωνίες με τους κυρίαρχους".
Η ιστορία θα γραφτεί με αγώνα, ρήξη και οργάνωση των αποφασισμένων. Πράγματα τόσο απλά, τόσο ανθρώπινα και τόσο αναγκαία.
Ιδού η Ρόδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ