Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο Κώστας Βεργόπουλος μιλά αύριο 20-2-2012 σε εκδήλωση στο Αγρίνιο

Η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και το Τ.Ε.Ε. περιφερειακό τμήμα νομού Αιτωλ/νιας συνδιοργανώνουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Η Οικονομική κρίση και η επίδρασης της στον πολιτισμό». 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κώστας Βεργόπουλος, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο πανεπιστήμιο Παρισιού, ενώ τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίζει ο έμπειρος Αγρινιώτης δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7μμ.
Πρόκειται για μια προσπάθεια μέσα στις συνθήκες κρίσης και απαξίωσης θεσμών και οραμάτων, για ένα γόνιμο προβληματισμό πάνω στην κρίση και στα προβλήματα που αυτή δημιουργεί, καθώς .....
και στην αναζήτηση διεξόδων και ελπίδας.
Ο πολιτισμός, η γνώση της Ιστορίας μας και η υπεράσπιση της ιστορικής μας ταυτότητας είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να γίνει υπόθεση του κάθε ενεργού πολίτη, να γίνει υπόθεση όλων μας.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ