Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Λάβρος ο Καστανίδης κατά ΓΑΠ και Πάγκαλου! «Μάλλον ο κ. Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του»!

Προς ΓΑΠ: «Μάλλον ο κ. Παπανδρέου διέγραψε τον εαυτό του»!

*Προς Πάγκαλο: «Ασάλευτος γίγας με σαλεμένη λογική»

Τα έχωσε σε όλους σήμερα ο Καστανίδης, με τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Μιλώντας στον realfm, είπε ότι ο Παπανδρέου, «μάλλον διέγραψε τον εαυτό του», ενώ συμπλήρωσε ότι: «δεν μπορεί να μην ερωτάται ο λαός για ...........
αποφάσεις που αφορούν τις επόμενες τρεις δεκαετίες».
Ο πρώην υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και επεσήμανε ότι Παπανδρέου και Βενιζέλος θα ιδρύσουν νέο πολιτικό φορέα, ενώ χαρακτήρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο «ασάλευτο γίγα με σαλεμένη λογική»!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ