Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1911 
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ 8-ΑΓΡΙΝΙΟ 30100 
ΤΗΛ.: 2641031569 

FAX: 2641057390 
ΑΓΡΙΝΙΟ:10-2-2012 
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:14981 
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.: Τ/2/α 

Μόλις πριν από 3 μήνες - και λίγες ώρες πριν αυτή ορκιστεί - είχαμε αποκαλέσει την νέα τότε κυβέρνηση "Παπαδήμου" σαν μια "κυβέρνηση - πλυντήριο πολιτικών ευθυνών όλων εκείνων που με τις πρακτικές και πολιτικές επιλογές τους έφεραν τη χώρα στην πλήρη απαξίωση και τους πολίτες στην έσχατη ανέχεια και απόγνωση". 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ. 
Η κυβέρνηση αυτή είναι κυβέρνηση εθνικής υποτέλειας για τη χώρα, καταλήστευσης και πλήρους φτωχοποίησης για τον λαό της. 
Την Κυριακή τα φερέφωνα της Τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων θα ψηφίσουν ένα νέο σύμφωνο εθνικής μειοδοσίας και θα ................
παραδώσουν τον Εθνικό πλούτο και τους Έλληνες πολίτες, πισθάγκωνα δεμένους, στους τοκογλύφους – δανειστές. 
Δεν μπορεί να υπάρχουν πια διλήμματα για κανέναν. 
Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμιά νομιμοποίηση, από τη στιγμή που η εξουσία της δεν πηγάζει από την λαϊκή βούληση. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους εμπόρους, όλους τους συμπολίτες, όλους τους Έλληνες, να διατρανώσουν με κάθε τρόπο, με κάθε πρόσφορο μέσο, την αντίσταση και την αντίδρασή τους απέναντι στην νεοκατοχική κυβέρνηση. 
Ο αγώνας όμως δεν σταματά την Κυριακή. Οφείλουμε και πρέπει να είναι διαρκής και πολυδιάστατος. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου δηλώνει την συμπαράστασή του σε όλους όσους αγωνίζονται σήμερα. 
Άμεσα θα δρομολογήσει μέσα από τα όργανά του δράσεις που θα καταδείξουν με τον πιο έντονο τρόπο τα τεράστια προβλήματα που σήμερα ταλανίζουν τους εμπόρους και δεν διαφέρουν στην πραγματικότητα από αυτά των άλλων κοινωνικών ομάδων, των εργαζόμενων, των ανέργων, των αγροτών, των συνταξιούχων, των μεταναστών. 
Οι πρώην εργαζόμενοι και νυν άνεργοι, οι εξαθλιωμένοι οικονομικά νεόπτωχοι απασχολήσιμοι πολίτες, οι εγκαταλειμμένοι στη μοίρα τους συνταξιούχοι, οι εξαπατημένοι νέοι που το αυτονόητο δικαίωμά τους στη ζωή και την εργασία έχει καταστεί γι’ αυτούς απατηλό όνειρο, ήταν ( ή έπρεπε να είναι ) οι εν δυνάμει πελάτες μας. 

Ήταν ( ή θα πρέπει να είναι ) αυτοί που κρατούσαν τα μαγαζιά μας ανοιχτά και εμάς αξιοπρεπείς επαγγελματίες και οικογενειάρχες. 

Μια κοινωνία όμως καταδικασμένη στη φτώχεια και την εξαθλίωση δεν μπορεί να στηρίξει ούτε τον παραγωγικό της ιστό, ούτε φυσικά και τους εμπόρους. 

Δεν έχουμε να χάσουμε πια τίποτα. 
Αν νικήσουμε μπορούμε να κερδίσουμε τα πάντα. 
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ