Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Για την διακοπή νερού στο ΚΑΦΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Τέταρτη μέρα και το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας προσπαθεί να λειτουργήσει ΑΚΟΜΑ χωρίς νερό.
Μια Πολιτεία που βλέπει τον άνθρωπο μέσα από διαγράμματα και λογιστικά φύλλα αριθμών.
Στερούμαι το ΝΕΡΟ απο τον ανάπηρο.... !!!! γιατί η πολιτεία δεν ανταποκρίθηκε ως όφειλε στις υποχρεώσεις της.
Το κοινωνικό και φυσικό αγαθό που η φύση μας χάρισε απλόχερα το στερούμαι από τον αδύναμο γιατί δεν μας βγαίνουν οι αριθμοί στο λογιστήριο

Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία που χτίσαμε.

Λεφτά, λεφτά, λεφτά ....!

Όλα έχουν μια τιμή.

Θέλω από αυτόν εδώ το χώρο να δηλώσω την συμπαράσταση μου ως Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Αμφιλοχίας στους οικότροφους του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας όπως και στην Διοίκηση του Ιδρύματος γιατί γνωρίζω καλά τις απέλπιδες προσπάθειες που κάνουν να ξεπεράσουν την απανθρωπιά των ...αριθμών και να πάνε νερό στους αγωνιστές της ζωής που φιλοξενούν στα δωμάτια του Ιδρύματος.

Σας ευχαριστώ

Ζωγράφος Κώστας
Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας
Δήμου Αμφιλοχίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ