Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πρόταση βόμβα Χατζηγάκη: πολιτική πλατφόρμα για έξοδο από την κρίση

Η δημιουργία πολιτικής πλατφόρμας που θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση πρότεινε ο έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σ. Χατζηγάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στα πλαίσια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. 
Προκάλεσε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ αν δέχεται μια εθνική συνεννόηση εξόδου από την κρίση και το μνημόνιο, αφού πρώτα ζητήσει συγνώμη για τα όσα έχει πει για τον Καραμανλή. Ως τότε όπως ο ίδιος είπε «θα καταψηφίζουμε» κάθε νομοσχέδιο ή πρωτοβουλία που βλάπτουν τα συμφέροντα του τόπου.
Ο πολιτικός άνδρας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός ήταν ένας από τους εξ απορρήτων του πρώην πρωθυπουργού.

Δηλαδή κ. υπουργέ οικουμενική με ενδιάμεσο πρόσωπο; 

Κάτσε Αντώνη με τους Λαϊκούς των Βρυξελών και κούρεψε το αυγό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ